Iată cum poți ajunge la independență financiară cu Prime Studios

15

La ora actuală, industria de videochat este una dintre cele mai prospere afaceri de pe teritoriul României. Studiile arată faptul că, anual, această industrie produce aproximativ 100 de milioane de euro, bineînțeles o parte din venit ajungând și în bugetul de stat sub formă de impozite și taxe. De aici ne dăm seama că videochatul este o industrie 100% legală.

În plus, aceste afaceri cresc anual, iar dacă ne raportăm și la veniturile modelelor de videochat, acestea ajung și până la 10.000 de dolari lunar.

Deși este un subiect destul de controversat, iar multe persoane încă îl consideră tabu, multe femei care își doresc să ajungă la acel prag de independență financiară, nu țin cont de părerile oamenilor.

Pe lângă plusul financiar, modelele care își fac o carieră în această industrie, au parte și de o flexibilitate în ceea ce privește programul de muncă, dar și de alte beneficii.

Astfel, cele care au un job stresant, cu multe ore de muncă, unde nu sunt plătite foarte bine și nici apreciate, preferă să aplice pentru un job în videochat Bucuresti, fapt pentru care peste 100 de mii de femei din țară, activează în acest domeniu.

Este totodată important și studioul unde hotărăsc să se angajeze, deoarece nu toate respectă standardele de corectitudine și calitate. Un studio renumit pentru beneficiile pe care le oferă modelelor este Prime Studios.

Iată care sunt aspectele importante din această industrie

  • femeile care își doresc să urmeze o carieră în industria de videochat, nu au nevoie de experiență sau de studii în acest sens, însă este indicat să cunoască limba engleză la nivel avansat, să aibă un aspect fizic plăcut, să aibă împlinită vârsta de 18 ani și să fie o persoană dedicată, sociabilă și muncitoare. Prime Studios spre exemplu oferă cursuri gratuite timp de 3 luni de zile, pentru femeile care nu au cunoștințe de limba engleză.
  • un model de videochat poate câștiga între 3 și 10 mii de dolari lunar, în funcție de cerințele, bonusurile sau politica fiecărui studio în parte.
  • industria este o activitate economică legală încă din anul 2003 în România.
  • ca și vârstă, acest job poate fi practicat de la 18 până la 40 de ani. Varsta nu este un reper, ci mai degrabă aspectul fizic și cum se fac ele plăcute.
  • confidențialitatea în această industrie va fi respectată și este un reper important, asta în cazul în care și modelele își doresc acest lucru.
  • programul de lucru este în general flexibil, modelele lucrând în ture de dimineață, intermediar sau de noapte, în funcție de cum au nevoie.
  • paradoxal și important de precizat este faptul că, membrii acestor site-uri nu caută doar momente erotice sau nuditate, ci mai degrabă socializare, relaxare sau sunt în căutarea sufletelor pereche. Tocmai de aceea există videochat adult și non adult.
  • pentru acele femei care doresc să facă videochat de acasă, trebuie să știe că rezultatele nu vor precum de la un studio de videochat in Bucuresti. Și asta pentru că nu dispun de o aparatură modernă de ultimă generație, conexiune rapidă la internet, training în această industrie, psihologi și tot ce oferă un studio profesionist și cu experiență.

Iată cum poți ajunge la independență financiară cu Prime Studios

Prime Studios este un studio de videochat din București, ce are o experiență destul de vastă în acest domeniu, având totodată și rezultate excelente în această industrie. Echipa din spatele studioului pune un accent deosebit pe câteva puncte cheie pentru a ajunge la succesul dorit.Iar aici discutăm în primul rând de calitate. Un lucru pe care nu toate studiourile îl poate oferi.

În al doilea rând, siguranța este un alt aspect important. Iar aici ne referim atât la siguranța financiară, cât și emoțională. Țin cont de cum se simt modelele în acest studio, tocmai de aceea le oferă tot confortul necesar.

Flexibilitatea este un punct cheie din locația Prime Studios. Modele își pot alege turele, astfel încât viața lor personală să nu fie afectată.

Prime Studios consideră că independența financiară este un aspect important în viața unei femei. Astfel că veniturile de aici sunt promițătoare, încât modele își vor putea achiziționa în aproximativ 2 ani de zile o mașină, o casă, concedii de lux și multe alte lucruri.

Luxul vine la pachet cu independența financiară, iar cu Prime Studios modelele le pot avea pe ambele.

 

Pentru mai multe detalii sau dacă sunteți în căutarea unui job bine plătit, ce oferă beneficii importante, accesați pagina prime-studios.ro.

Date de contact:

0725 165 944

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata